Wat is jouw verhaal?

Herkenbaar?

Z
Je schrijft wel eens een stukje, over jouw leven. Over hoe jij de wereld ervaart
Z
Een persoonlijk verhaal
Z
Je hebt een prachtige boodschap te vertellen, een verhaal dat de wereld mooier kan maken.
Z
Je aarzelt een beetje om het naar buiten te brengen, het echt te gaan doen.
Z
Maar wat nou als het er niet meer van komt? Voor wie wil je eigenlijk dat jouw verhaal beschikbaar is?
Z
Ik wil dat mijn kinderen later mijn verhaal kunnen teruglezen, als ze dat willen. En ook anderen die behoefte hebben aan een liefdevolle boodschap. Op basis van mijn persoonlijke ervaringen.
Z
Is dit het moment dat jij het gaat regelen? Dat wat jij wilt vertellen een vastere vorm mag aannemen?

Schrijf vanuit je gevoel

Jouw verhaal begint vanuit je gevoel. Daar – nog in ongrijpbare vorm – ontspringt  de boodschap die jij in de wereld wilt brengen.

Een verhaal dat gehoord mag worden. Het is tijd om te beginnen. Vaste vorm te gaan geven aan datgene wat diep in jouw binnenste leeft en bijna niet meer kan wachten om de wereld lichter te maken.

Woorden vinden om de wereld jouw verhaal te vertellen is een kunst, geen techniek. Bij mij in ieder geval. Hoe meer ik er een kunstje van maak, hoe minder mijn verhaal je raakt. Ga jij mee op reis? Op zoek naar die plek waar de woorden vandaan komen die jouw verhaal vertellen?

Na deze online training heb jij:

\

Jouw eigen boek geschreven

Eindelijk een afgerond verhaal…
\

Inzicht in jouw levensmissie

Dus daar gaat het allemaal over!
\

Je eigen boek uitgegeven en de wereld in gestuurd

Tijd om weer andere leuke dingen te gaan doen!

Of eh.. alvast aan deel 2 te beginnen?

\

De zekerheid dat jouw verhaal niet meer verloren gaat

Zelfs als jij er op een dag niet meer zal zijn

Pakketten & Prijzen

Schrijver, spreker & moeder van drie…

Mijn naam is Simone Hartman en ik schrijf niet alleen mijn eigen verhalen maar ook die van en voor anderen die daar zelf de mogelijheid niet toe hebben. Inmiddels verscheen van mijn hand de biografie van Nol van de Zalm – ‘Over de Streep’ en het levensverhaal van Remko Hofs – ‘Wat ALS dromen niet meer uitkomen’.

Ik prijs mezelf gelukkig dat ik voor een poosje mee mag lopen in de levens van degenen die mij daartoe hun vertrouwen schenken. Het is iedere keer weer een waardevol en vaak ontroerend proces om getuige te zijn van de inzichten die je als schrijver van je eigen verhalen opdoet.

Mijn eigen inspiratie is ontstaan door het onverwachte en vroege overlijden van mijn moeder. Toen ik zelf vijftig werd, kwam onweerstaanbaar mijn behoefte om mijn persoonlijke verhaal wel voor mijn kinderen achter te laten. Ik mis dat van haar. Gelukkig heb ik wel mijn vader in de laatste jaren van zijn leven mogen inspireren om zijn eigen boek te schrijven, waar hij ongelooflijk trots op was. Daarbij heeft hij zich laten bijstaan door een schrijver die al zijn verhalen tot een samenhangend en voor ons kinderen enorm waardevol boek heeft gemaakt.

 

Na zijn overlijden heb ik de stap gezet om ook anderen te gaan begeleiden bij het vertellen van hun persoonlijke verhaal. Juist omdat ik die verhalen zo de moeite waard vind om te delen.

Uit ervaring weet ik hoe het leven zomaar ineens voorbij kan zijn. Voor degenen die blijven is jouw blijvende boodschap van onschatbare waarde. Wat is jouw verhaal? 

#1 Schrijver van levensverhalen

Voor iedereen die zijn of haar verhaal niet verloren wil laten gaan.

#2 spreker

Voor een boekpresentatie die jouw boodschap boeiend de wereld in stuurt.

#3 Moeder van 3

Mijn eigen, bijna volwassen, kinderen zijn mijn ultieme inspiratiebron. Juist voor hen wil ik mijn verhaal vertellen.

Wat houdt dit traject in?

Het programma is een persoonlijk traject, maar wel in groepsverband waarbij we 2 maanden werken aan je bedrijf. Verder krijg je elke week een persoonlijke mail en whatsapp bericht waarbij we gaan kijken naar jouw business en jouw persoonlijke vragen. Ik zal je daarin uitdagen, stappen laten zetten, coachen, toejuichen en begeleiden.

In dit programma gaan we je gehele bedrijf onder de loep nemen. We gaan de volgende essentiële onderwerpen helemaal bespreken en uitwerken: Jouw visie, missie, doelgroep, businessmodel, sales funnel, marketing, systeem en je golden team. Je bedrijf ondergaat een transformatie vanuit de basis.

Je gaat anders leren werken, ik ga je leren dat time-management helemaal niet meer bestaat. Maar dat het allemaal over aandachtsmanagement gaat. Ik leer dat je weer geïnspireerd kan ondernemen. Ik leer hoe je je jaarplanning, maandplanning en weekplanning maakt met prioriteiten en fun!

Jij droomt hier toch ook van?

Z
Zorgeloos met een opgeruimd gevoel in het nu zijn?

Z
Zin hebben in de toekomst van je bedrijf

Z
Trots zijn op je eigen gestylde en gebouwde systeem

Z
Zorgeloos op vakantie, en dat je bedrijf gewoon doordraait ook al ben je er even niet

Z
Gevoel van vrijheid om weer creatief te kunnen zijn

Wat zeggen anderen over deze training?

Yacht ontwerper en eigenaar van Yacht Design bureau met 8 man in het team.

Bart van der Wijk, Owner Wijk Yacht Creation

Fanatieke sporter en personal trainer van topsporters.

Chris van den Berg, Personal Trainer

Is naast zijn studie zijn eigen bedrijf aan het opzetten.

Koen van den Broek, Ondernemer/HBO student

“Merle is een top businesscoach en structuur koningin! Ze is scherp, doortastend en kan anderen als geen ander in actie zetten. Daarnaast is ze een masterplanner, houdt ze super goed overzicht en is ze strategisch sterk zodat jij jouw droomdoel ook daadwerkelijk realiseert!”

Valentine Berning, Purpose Coach

“Ik ben super blij met Merle als onze Business coach! Ze helpt ons met duidelijke doelen stellen en houd ons daar voor accountable. We hebben al veel nieuwe klanten erbij en vooral ook veel plezier en structuur wat veel rust geeft. En mocht je even niet weten welke kant op te gaan staat Merle is er!”

Colin van Rooijen, Owner Keco

“Zit je vast met de ontwikkeling van je bedrijf? Heb je het gevoel dat je niet verder komt? Teveel ideeën maar geen uitvoering? Merle Mudde helpt je doormiddel van haar creatieve en realistische kijk naar oplossingen. Zij voelt heel goed aan wat haar klanten nodig hebben.”

Rob Herke Visser, Acteur & Coach

Veel gestelde vragen

Voor wie is dit traject bedoeld?
Voor ondernemers die een volgende stap willen zetten in hun bedrijf.

Hoelang duurt dit traject?
Het traject duurt 8 weken.

Is dit een online training?
Dit is een gecombineerde training. Het grootste deel van de training zal online plaatsvinden, maar we hebben ook contact met elkaar via email en whatsapp.

Wanneer start dit traject?
We gaan op 1 januari 2019 van start!

Kan ik ook in termijnen betalen?
Ja, het is mogelijk om in termijnen te betalen. Als je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken stuur dan een e-mail naar hello@merlemudde.com

Terug naar wie jij bent 

Inspiratie om Zorgeloos je Zelf te Zijn?

Wat leuk dat je je hebt ingeschreven! Je staat op de lijst om mijn volgende nieuwsbrief te ontvangen.