Jouw levensverhaal als boek

Publicaties:

Hieronder zie je mijn eigen verhalen, de verhalen die ik samen met anderen schreef en mocht vormgeven en publicaties van boeken waarvoor ik mocht meelezen en die ik heb uitgegeven. In dit overzicht ontbreken de boeken die in de ‘privé-modus’ zijn uitgegeven. Als je dat wilt, weet dat het ook een optie is waar ik je bij kan helpen. 

Óf… je stapt in je Kracht!

 

Stukjes van jezelf die je bent kwijtgeraakt.

Door ze terug te vinden en er je licht op te laten schijnen worden ze weer een volwaardig deel van wie jij (helemaal!) bent.

Dit tweede deel van mijn autobiografische verhaal zoomt in op de krachtige stukjes die ik – in turbulente tijden in mijn leven – ook wat in de schaduw heb laten staan.

Inclusief mijn persoonlijke stappenplan naar verandering! Blijf jij zitten waar je zit? Of…stap jij ook in je Kracht?

Laat je inspireren!

 

Verbroken verbinding – de onderstroom

 

Nog lang na haar plotselinge overlijden heb ik lange tijd het gevoel overal dat ik alles alleen moet doen. Dat is natuurlijk niet zo – maar aan rouwen kom ik niet echt toe. Het leven gaat immers door en ik wil sterk zijn. 

Nu zijn er veel rouwcoaches te vinden die je daarbij kunnen helpen. In 1998 was dat minder. Voor mij hielp het enorm om dit boek te schrijven. Een boek waarin ik stukjes van mijzelf terugvind die ik gaandeweg verloren was. Maar ook een boek waarmee ik al schrijvend ruimte maak voor liefdevolle herinneringen en helderheid krijg over stukjes die ik vroeger – als kind – nog niet goed plaatsen kon. 

Lees je mee in mijn persoonlijke én troostrijke verhaal over liefde, afscheid, rouw en vertrouwen? 

 

NAH in beweging – mijn natuurlijke herstelproces

 

Ben jij ook nieuwsgierig naar die andere kant? Naar de MOGELIJKHEDEN van NAH?

Als bioloog, educatief kinesioloog én eerst en vooral ervaringsdeskundige, neemt Eveline je mee in haar persoonlijke verhaal. Voor en na het ongeluk dat haar leven veranderde.

Daarnaast geeft ze haar persoonlijke visie op herstelmogelijkheden en reikt je manieren aan om daar zelf mee aan de slag te gaan. De moeite waard om je in te verdiepen – voor lotgenoten en zorgmedewerkers die hier meer van willen weten.

Wat ALS dromen niet meer uitkomen

 

Remko begrijpt eerst niet wat er met hem gebeurt als lichaamsfuncties hem in de steek gaan laten. Dan is er die diagnose: ALS.

In zijn levensverhaal lees je hoe een man vol levenslust nieuwe wegen inslaat om alsnog dromen uit te laten komen. Het lukt hem telkens weer. Zijn boek schrijven was één van die dromen.

Een pakkend verhaal van een leven dat zomaar een andere kant op beweegt.

Breinchaos

 

NAH na een ongeluk. Van de ene op de andere dag staat Mariekes leven op zijn kop. Haar hele leven gewend om hard te werken voor wat ze wil bereiken legt ze zich niet neer bij de situatie.

De weg terug naar het leven waar zij gelukkig van wordt is zeker niet gemakkelijk. Marieke laat ons zien hoe zij die weg terug gevonden heeft.

Een inspirerend verhaal over veerkracht en mogelijkheden.

Over de Streep!

 

Zijn vader werd 80. Nooit had Nol gedacht dat er na die leeftijd nog jaren voor hem lagen. Bonusjaren noemt hij het zelf.

Het verhaal van een tevreden mens die vooral aan zijn kinderen en kleinkinderen wil laten weten dat hij – met alles wat hij meegemaakt heeft – uiteindelijk een goed leven heeft gehad.

Regie over eigen (NAH) leven

 

In gesprek met zijn alter ego kijkt Erwin met humor, maar zeker ook met diepgang naar de ontwikkelingen in zijn eigen leven – voor en na zijn ongeluk.

Prettig leesbaar verhaal voorzien van eigen illustraties.

Contact

Simone Hartman

Bergschenhoek

info@terugnaarwiejebent.nl

06-28420276

Inspiratie nodig?

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief.

Inspiratie om Zorgeloos je Zelf te Zijn?

Wat leuk dat je je hebt ingeschreven! Je staat op de lijst om mijn volgende nieuwsbrief te ontvangen.