Laag in je energie

‘Ik voel me niet lekker sinds ik de griep heb gehad/sinds het ongeluk/sinds de ziekte van Pfeiffer/sinds mijn vader overleden is….’
‘Al ben ik hersteld verklaard van mijn burn-out, toch ben ik nog veel sneller moe dan daarvoor’

Dat je energie niet meer op peil lijkt te komen na een ingrijpende gebeurtenis is een veelgehoorde klacht in de praktijk. Het is ook niet zo gek. Soms blijven we na iets dergelijks ‘hangen’; dan lijkt het alsof er een soort energetische blokkade is waar je maar niet doorheen komt.

Hoe logisch is het dan om daar juist op energetisch niveau mee aan de slag te gaan?

Rouw en verdriet

Voor mij zelf heeft de homeopathie veel betekend in de periode na het overlijden van mijn moeder, van mijn vader, van mijn vriendin… Rouwen doet ieder op zijn eigen manier. In je energie kan iets vast komen te zitten, waar je met homeopathische middelen weer beweging in krijgt. Het helpt je verder.

Klachten na ziekte

Ook een flinke griep of andere ziekte kan zijn sporen achterlaten in je energie. Het lijkt dan of er nog iets extra’s nodig is, naast alle fysieke ondersteuning en suppelementen die je wellicht al lang neemt. Een laatste zetje op energetisch niveau om terug te komen bij de vitalere versie van jezelf. Daar bestaan prachtige middelen voor.

Zelfs bij de hond…

Nou behandel ik in de praktijk alleen maar mensen, maar thuis zet ik homeopathie ook graag in als dat nodig is voor de hond. Iedere keer verbaast het me weer hoe snel ik dan effect zie. Zo werd onze lodderige labrador binnen een dag weer haar vrolijke zelf. Toch mooi om te weten?

Afspraak maken

 

Inspiratie om Zorgeloos je Zelf te Zijn?

Wat leuk dat je je hebt ingeschreven! Je staat op de lijst om mijn volgende nieuwsbrief te ontvangen.