Je eigen boek schrijven

Ik loop graag een stukje met je mee

Wil je dat jouw verhalen beschikbaar blijven voor je kinderen, je naasten en misschien ook wel voor een breder publiek? 

Dan is het schrijven van je eigen boek een goed idee.

Voor mij is er ook een extra dimensie: door te schrijven over je eigen leven creëer je overzicht en vallen stukjes – bijna als vanzelf – op hun plek. 
Een boek schrijven is net zoiets als je huis op orde brengen: het geeft rust en ruimt op! 

Maak je een privé-uitgave of wil je breder publiceren?
Die keuze is aan jou. Ik help je met de praktische stappen om een boek te maken van jouw levensverhaal.

Weet je nog niet zeker of wat jij schrijft ook echt een boek moet worden?
Meld je dan aan voor mijn inspiratiesessies en krijg helderheid voor een volgende stap.  

Z

Inspiratiesessies

Z

Begeleiding bij het schrijven en uitgeven van jouw boek

Z

Samen schrijven

De waarde van je levensverhaal

Op één van de laatste foto’s die van mijn moeder zijn gemaakt is ze in Spanje en staart mijmerend naar de zee. Ze ziet er gelukkig uit.
Maar wat gaat er in haar om? Zij heeft nooit haar verhaal geschreven. Soms vind ik dat jammer.

Toen zij er ineens niet meer was, bleek ik nog allerlei vragen te hebben waarop nooit meer een antwoord kwam. Het was voor mij aanleiding om mijn vader wel te vragen naar zijn verhaal. Dat vond hij leuk. Het werd een echt boek waar hij heel trots op was.

Vijftig worden vond ik een mooi moment om ook mijn eigen puzzelstukjes aan elkaar te leggen. Ik schreef mijn eerste persoonlijke boek, vooral omdat ik wilde dat het voor mijn kinderen beschikbaar zou zijn. Ook voor mijzelf, net als destijds voor mijn vader, werd het schrijven een prachtige reis door mijn eigen leven. 

Waarom schrijf jij jouw verhaal? 

Schrijf jij je eigen verhaal?

Dit kan ik voor je doen:

Wie ben ik? 

Mijn naam is Simone Hartman, opgegroeid in Oegstgeest als jongste van 3 kinderen. Ik ben moeder van 3 kinderen en 55 jaar.

Ik ben opgeleid als bedrijfseconoom bc. en Klassiek Homeopaat en combineer in mijn werk het beste uit beide werelden. Mijn kracht ligt in het verstevigen van je work-life balance. Vandaar de naam ‘Balans Creaties’

Sinds 2017 begeleid ik mensen bij het schrijven van hun levensverhaal.  Daarnaast luister ik naar je hele verhaal – zowel in mijn praktijk als homeopaat als tijdens de coaching sessies die ik aanbied als je te maken hebt met stress gerelateerde klachten.  

Ik zorg ervoor dat jij je werkelijk gehoord voelt. 

 

Breng balans terug in je leven. Vertel of schrijf jouw eigen verhaal

Feedback

“Door het schrijven van mijn boek ging ik terugblikken op mijn leven. Als ik het moest overdoen, zou ik het niet anders aanpakken dan ik heb gedaan. Dat is een goed gevoel. Simone heeft van alle verhalen die ik zo graag vertel één geheel weten te maken. Wat ik vooral fijn vond, is de rust die ze uitstraalt als ze me vragen stelt. ‘Over de Streep!’ geeft een treffend beeld van wie en hoe ik ben.”

Nol van der Zalm

Het schrijven van ‘Wat ALS dromen niet meer uitkomen’, mijn levensverhaal, vond ik een fantastisch avontuur. Vanaf het begin had ik het eindresultaat al in mijn hoofd, maar het zat diep weggestopt ergens in mijn hersenen. Mijn samenwerking met Simone zette mij ertoe aan om zelf ook weer te gaan schrijven, waardoor fijne herinneringen boven kwamen. De kers op de taart was de mooie presentatie tijdens het ALSfest, het signeren van de boeken en het overhandigen ervan aan hen die dicht bij me staan.”
Remko Hofs

“Mijn eigen boek schrijven was een lang gekoesterde wens. Ik had al veel geschreven en er zat nog meer in mijn hoofd, maar hoe moesten al die verhalen, ervaringen en losse flodders nu een boek worden?

Simone biedt hulp en doet waar zij knettergoed in is: mijn verhaal omtoveren tot een prachtig boek. Vanaf onze eerste contact voelt het voor mij meteen goed.

Met het schrijven van Breinchaos is niet alleen mijn verhaal vastgelegd, maar ook een fase in mijn leven afgerond. Precies zoals Simone had aangekondigd.”

Marieke Ernest

Delen verbindt

Wat is jouw verhaal?

Inspiratie om Zorgeloos je Zelf te Zijn?

Wat leuk dat je je hebt ingeschreven! Je staat op de lijst om mijn volgende nieuwsbrief te ontvangen.