Levensverhalen als boek

Publicaties:

Nog lang na haar plotselinge overlijden heb ik het gevoel dat de liefde mij in de steek heeft gelaten.

Een stukje van mij voelt zich meer dan alleen. Al schrijvend aan mijn eigen verhaal – vooral voor mijn kinderen – ontdek ik hoe in werkelijkheid mijn verbinding met de liefde nooit verbroken is geweest.  

Een rakend, persoonlijk en troostrijk verhaal over liefde, afscheid, rouw en vertrouwen. 

 

NAH na een ongeluk. Van de ene op de andere dag staat Mariekes leven op zijn kop. Haar hele leven gewend om hard te werken voor wat ze wil bereiken legt ze zich niet neer bij de situatie. 

De weg terug naar het leven waar zij gelukkig van wordt is zeker niet gemakkelijk. Marieke laat ons zien hoe zij die weg terug gevonden heeft.  

Een inspirerend verhaal over veerkracht en mogelijkheden.  

Remko begrijpt eerst niet wat er met hem gebeurt als lichaamsfuncties hem in de steek gaan laten. Dan is er die diagnose: ALS. 

In zijn levensverhaal lees je hoe een man vol levenslust nieuwe wegen inslaat om alsnog dromen uit te laten komen. Het lukt hem telkens weer. Zijn boek schrijven was één van die dromen.  

Een pakkend verhaal van een leven dat zomaar een andere kant op beweegt.  

Zijn vader werd 80. Nooit had Nol gedacht dat er na die leeftijd nog jaren voor hem lagen. Bonusjaren noemt hij het zelf. 

Het verhaal van een tevreden mens die vooral aan zijn kinderen en kleinkinderen wil laten weten dat hij – met alles wat hij meegemaakt heeft – uiteindelijk een goed leven heeft gehad.

Contact

Simone Hartman

Bergschenhoek

info@terugnaarwiejebent.nl

06-28420276

Inspiratie nodig?

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief.

Inspiratie om Zorgeloos je Zelf te Zijn?

Wat leuk dat je je hebt ingeschreven! Je staat op de lijst om mijn volgende nieuwsbrief te ontvangen.